Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

virtu.fi

Virtuaalinen sosiaali- ja terveyspalvelukeskus

Omat työkalutPääsivu virtu.fi Ammattilaiset Tietoa virtu.fi palvelusta virtu.fi ja sosiaalikollegan käyttömäärät

virtu.fi ja sosiaalikollegan käyttömäärät

Sivustot, joiden yhteinen käyttömäärä on laskettu:

  • virtu.fi-sivusto virtu.fi on luotettava ja tietoturvallinen palvelu lappilaisille. Siellä on oman kunnan, kuntayhtymien, valtion, järjestöjen sekä Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen koordinoimia sähköisiä sosiaali- ja terveyspalveluita.
  • virtu.fi ammattilaispalvelut -sivusto Palvelut on tarkoitettu ensisijaisesti Lapin alueen sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Sivusto tarjoaa tietoa ja tukea sosiaali- ja terveysalan työntekijöille. Palvelumuotoina käytetään mm. verkko- ja videokonsultaatiota, työparityöskentelyä sekä mahdollisuutta tallentaa ja välittää tietoja turvallisesti.
  • Sosiaalikollega -sivusto Sosiaalikollega on Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen verkkosivusto, jossa on tietoa mm. Pohjois-Suomen osaamiskeskuksen toiminnasta ja hankkeista
  • Sosiaalialan osaamiskeskukset -sivusto Sivusto kokoaan yhteen tietoa sosiaalialan osaamiskeskuksista.
virtu.fi ja sosiaalikollegan sivustojen yhteinen käyttömäärä on laskettu käyttämällä Google analyticis-ohjelmaa. Käyttömäärä on laskettu istuntoina, joka tarkoittaa käyttäjän yhtäjaksoista aktiivista toimintaa sivustolla. Istunto alkaa, kun käyttäjä saapuu sivustolla ja loppuu, kun käyttäjä siirtyy pois virtu.fi tai sosiaalikollegan sivustoilta tai sivuston käyttämättömyysaika on 30 minuuttia. Lisäksi on laskettu uusien käyttäjien lukumäärä sivustolla ja istunnon keskimääräinen kesto.

virtu.fi ja sosiaalikollegan sivustojen käyttömäärä yhteensä

sivustojen käyttömäärä
Tietoa virtu.fi:stä