Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu Poske Tapahtumat Verkostot vuoropuhelussa Mettäterapia -iltatilaisuus

Mettäterapia -iltatilaisuus

Mettäterapia -iltatilaisuus keskiviikkona 18.4.2012 klo 18–20

Iltatilaisuuden aluksi tehdään yhteinen polkuvaellus. Lähtöpaikka on Ounasvaaran Hiihtoseuran Maja. Ounasvaaran luontopolku kiertää pitkin vaaran rinteitä. Koko reitin pituus on muutamia kilometrejä. Kävelemme osan luontopolusta näköalatornille, tulistelupaikalle ja takaisin. Varustautukaa lämpimillä vaatteilla ja sellaisilla jalkineilla, että voitte kävellä lumista polkua. Säätiedotus lupaa sankkaa lumisadetta! Se ei haittaa illanviettoa Ounasvaaralla. Aristoteelisen kävelyn aikana voimme jutella konferenssin ohjelmasta ja tutustua toisiimme.

Mettäterapia on paikalliset kulttuuriset erityispiirteet huomioonottavaa päihdehuollon kuntouttavaa ryhmätoimintaa, joka muodostuu leirijaksoista luonnossa ja niiden välissä viikoittaisista puhelinringeistä. Mettäterapia on saanut viime aikoina runsaasti huomiota pohjoisen tiedotusvälineissä. Kokemusten ja saadun palautteen perusteella palvelulle on tarvetta ja mettäterapian tulokset ovat olleet rohkaisevia.

Enontekiön saamenkielinen kehittäjä-sosiaalityöntekijä Anne-Maria Näkkäläjärvi ja SámiSoster ry:n projektityöntekijä Ellen Anne Labba esittelevät yhdessä kehittäjäasiakkaan kanssa mettäterapiaa. Nautimme tavanomaisia mettäsyötäviä laavussa ja ulkotulilla: poron savulihaa, kasvisnyyttejä, Lapin rieskaa ja etelän hedelmiä kahvin, teen ja mehun kera.

Tervetuloa Ounasvaaralle mettäterapiaan!

Suunnitteluryhmä
reippailu_pieni.jpgmettaterapia_pieni.jpg

Kalenteri
toukokuu
« toukokuu 2021 »
matiketopelasu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Tietoa virtu.fi:stä