Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu Perhekeskustoimintamalli Lappiin: Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntien lastensuojelun yhteiskehittämisen lähtölaukaus 11.12.2017

Perhekeskustoimintamalli Lappiin: Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntien lastensuojelun yhteiskehittämisen lähtölaukaus 11.12.2017

Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus järjestää yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan LAPE-hankkeiden kanssa Lapsen suojelu yhteisenä asiana -yhteiskehittämispäivän Rovaniemellä 11.12.2017.

Katso tilaisuuden tarkemmat tiedot »

Tilaisuudessa käynnistetään Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntien lastensuojelun monialainen yhteiskehittäminen osana Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelmaa (LAPE). Päivän aikana saadaan tietoa lastensuojelun uusista kansallisesti toteutetuista mallinnuksista ja kehitetään eteenpäin systeemisen lastensuojelun toimintamallia. Päivän kokoavana teemana ovat vertikaalisen integraation kysymykset: systeemisen lastensuojelun toimintamallia ja sen kehittämistarpeita tarkastellaan erityisesti perus-, erityis-, ja vaativimman tason palvelujen yhteensovittamisen näkökulmasta.

Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti LAPE-muutosohjelman kehittämisessä mukana oleville ja mukaan tuleville lastensuojelun ja eri yhteistyötahojen ammattilaisille, esimiehille ja johdolle sosiaali- ja terveyspalveluista, sivistys- ja nuorisotoimesta, järjestöistä ja seurakunnista sekä kokemusasiantuntijoille, kehittäjäasiakkaille, kouluttajille, tutkijoille ja opiskelijoille.

Tervetuloa paikan päälle kuulemaan THL:n ja STM:n sekä maakuntien toimijoiden ja kokemusasiantuntijoiden alustuksia ja kommenttipuheenvuoroja, keskustelemaan sekä osallistumaan työpajoihin. Työpajojen tuotoksia hyödynnetään maakuntien hankkeissa ja kansallisesti lastensuojelun jatkokehittämisessä. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös webcastingin kautta.

Tilaisuuden yhteyshenkilö:
erityisasiantuntija Teija Moisanen, etunimi.sukunimi@poskelappi.fi tai 040 182 5348.

Lape_logokooste

Tietoa virtu.fi:stä