Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu Työskentelymallit kriisi- ja väkivaltatyö Lapsen seksuaalinen riisto

Lapsen seksuaalinen riisto

Malli on laadittu Länsi-Pohjan Harava-hankkeessa osana lasten ja nuorten hyvinvointipalvelujen yhteistoimintarakenteen kehittämistyötä.

Lapsen seksuaalinen riisto -tiimi on yksi lastensuojelun erityisosaamisen seudullisista asiaantuntijatiimeistä. Tiimin perustehtävänä on toimia viranomaisten konsultaatioryhmänä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön tilanteissa. Tiimi tehtävänä on myös kehittää viranomaisyhteistyötä ja laajentaa työtä ennaltaehkäisevään toimintaan perusterveydenhuollossa ja koulussa. Tiimin jäsenet vuonna 2005 ovat: Marja-Leena Ernvall, Arja Lindqvist, Minna Alapuranen, Pirjo Pöyhönen, Katariina Hynynen, Tarja Krans, Kirsi Männikkö, Elina Löhönen ja Kaisi Peltoniemi.

Mallin ovat laatineet Tarja Krans, Kemin kihlakunnan poliisilaitos, Minna Alapuranen, Kemin sosiaalitoimisto, Kaisa Lauri ja Arja Lindkvist ja Marja-Leena Ernvall, LPKS, lastenpsykiatria, Anne Kurtti, Kemin kihlakunnan syyttäjäosasto, Pirjo Pöyhönen, Tornion sosiaalitoimisto sekä Kaisi Peltoniemi, seudullinen erityissosiaalityöntekijä. Mallinnuksessa on ollut mukana suunnittelija Maarit Pirttijärvi Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksesta.

Linkki prosessimallin: Lapsen seksuaalinen riisto

Tietoa virtu.fi:stä