Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu Hankkeet Virtu.fi – maakunta Työkirja sähköisten sote-palveluiden käyttöönottamiseksi

Työkirja sähköisten sote-palveluiden käyttöönottamiseksi

Miten sosiaali- ja terveysalalla voidaan hyödyntää erilaisia sähköisiä palveluita asiakastyössä? Millaisia vaihtoehtoja on käytettävissä? Mitkä ovat hyödyt asiakkaiden ja ammattilaisten näkökulmasta? Kuinka aloitan kokeilun omassa organisaatiossa?

Jos olet miettinyt näitä kysymyksiä, tämä työkirja on tarkoitettu sinulle.

Työkirjasta löydät tietoa sähköisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Työkirjan ensimmäisessä osassa kerrotaan Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen tekemästä kehittämistyöstä ja virtu.fi-palveluportaalista. Toisessa osassa kuvataan virtu.fi-palveluportaalin palvelumuodot käytännönläheisesti ja niitä konkretisoidaan esimerkeillä. Työkirjan kolmannesta osasta saat käyttöösi erilaisia ohjeita ja vinkkejä, jotka tukevat palveluiden sähköistämistä. Lopuksi kerrotaan, kuinka voit aloittaa sähköisten palveluiden kokeilun suunnittelun omassa organisaatiossasi.

Työkirja pohjautuu Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen tekemään kehittämistyöhön. Kehittämistyötä on ohjannut yhdessä tekeminen, ammattilaisten ja asiakkaiden tarpeeseen vastaaminen, ratkaisujen luotettavuus ja tietoturvan huomioiminen.

Lataa työkirja tästä linkistä

Tietoa virtu.fi:stä