Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutAjankohtaista

Julk.pvm.

9.2.2018

Yhteenvedot päättyneistä piloteista
Syksyn 2017 aikana toteutettiin kaksi kotikuntoutuksen pilottia: Sävelsirkku-verkkopalvelu kotikuntoutuksen välineenä ja etäkuntoutusryhmä hyvinvoinnin edistämiseksi. Lue lisää »

6.2.2018

Keminmaan Kotikuntoutus-pilotin lopputiedote 02/2018
Toimiva kotihoito Lappiin – Monipuoliset tuen muodot kotona asumiseen -hankkeessa toteutettiin yhdessä Keminmaan kunnan, Posti Kotipalveluiden ja Sentina Oy:n kanssa pilotti, jossa kokeiltiin Sävelsirkku-verkkopalvelua kotikuntoutuksen välineenä. Pilotti alkoi 1.9.2017 ja sen kesto oli 4 kuukautta. Lue lisää »

16.11.2017

Keminmaan Kotikuntoutus-pilotin väliaikatiedote 11/2017
Pilotissa on edetty jo yli puolivälin. Keminmaan kotikuntoutuksen toimintaterapeutti Elina Uosukaisen mukaan syksyn kokeilu on sujunut hyvin ja yhteistyö eri tahojen kanssa on ollut antoisaa. "Asiakkaiden kokemukset Postin työntekijöiden käynneistä ja soitetuista ääniohjelmista ovat olleet positiivisia, joten työskentelyä jatketaan hyvillä mielin. Odotamme lopullisia tuloksia mielenkiinnolla”, toteaa Elina. Lue lisää »

25.8.2017

Toimiva kotihoito Lappiin –hankkeen kotikuntoutuksen osiossa toteutetaan Keminmaan kunnan, Posti Kotipalveluiden ja Sentina Oy:n kanssa pilotti, jossa kokeillaan Sävelsirkku-verkkopalvelua kotikuntoutuksen välineenä.
Pilotti alkaa 1.9.2017 ja päättyy 31.12.2017. Pilotin tavoitteena on selvittää Sävelsirkun soveltuvuutta osaksi kotikuntoutusta sekä kotikuntoutuksen ja Postin yhteistyötä asiakkaan kotona asumisen tukemisessa. Pilottiin on valittu enintään viisi kotikuntoutuksen asiakasta, joille kotikuntoutuksen työntekijä on laatinut yksilöllisen kuntoutussuunnitelman. Kotikuntoutuksen perehdyttämä Postin työntekijä käyttää asiakkaan kanssa Sävelsirkku-palvelua suunnitelman mukaisesti 1-2 kertaa viikossa. Jokaiselle asiakkaalle valitaan kuntoutussuunnitelmaan ja asiakkaan kiinnostuksen kohteisiin perustuen yksilöllinen Sävelsirkku-ohjelman sisältö. Ohjelman sisältö voi olla vaikkapa muistelua, alaraajojen lihasvoimaa ja tasapainoa harjoittavaa liikuntaa sekä musiikkia ja tietovisoja. Pilotin aikana ja sen lopuksi kerätään tietoa asiakkaiden ja työntekijöiden kokemuksista Sävelsirkku-palvelun käytöstä. Tiedonkeruu on tarkoitus toteuttaa Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun toimesta. Lue koko tiedote »

 
Tietoa virtu.fi:stä