Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu Hankkeet Lasten Kaste Menetelmäkoulutusta Lasten Kaste -hankkeessa

Menetelmäkoulutusta Lasten Kaste -hankkeessa

Lasten Kaste -hankkeen yhtenä tavoitteena on työntekijöiden osaamisen vahvistaminen lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelyssä sekä monitoimijaisessa verkostotyössä. Hankkeessa koulutettiin uusia menetelmäosaajia Lappiin ja Kuusamoon seuraavista menetelmistä:

Eri menetelmäkoulutuksiin osallistui yhteensä noin 150 ammattilaista ympäri Lappia. ART ja TLP olivat osallistujamäärältään rajattuja, samoin Vahvuutta Vanhemmuuteen. Kyseiset koulutukset toteutettiin läsnäoloperiaatteella. Motivoiva työtapa -koulutus oli menetelmäkoulutuksista suosituin ja se toteutettiin yhteistyössä Hyvinvointi Hakusessa -hankkeen kanssa ja tarjottiin videovälitteisesti. Menetelmätietouttaan pääsi lisäämään perustelemalla miten kyseistä koulutusta hyödyntää oman kuntansa kehittämispilotissa ja omassa työssään.

Koulutukseen osallistuneilta on kerätty koulutuspalaute ja heitä on myös pyydetty ilmoittamaan yhteystietonsa Posken ylläpitämään menetelmäosaajien asiantuntijapankkiin. Lasten Kaste -hanke maksoi koulutuksen, mutta ei matka-, majoitus- ja muita koulutukseen osallistumisesta aiheutuvia kustannuksia.

Tietoa virtu.fi:stä