Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu Hankkeet Perhekeskustoimintamalli Lappiin Vanhemmuuden ja parisuhteen tuki

Vanhemmuuden ja parisuhteen tuki

Ajankohtaista »

Vanhemmuuden ja parisuhteen tuen vahvistaminen on yhtenä kehittämiskohteena Perhekeskustoimintamalli Lappiin- hankkeessa.

Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelman (LAPE) osana Lapin seurakunnat ja Oulun hiippakunnan tuomiokapituli ovat käynnistäneet TURVA –hankkeen. ”TUkea aRjen Vaativiin vAiheisiin, Lapin seurakuntien palvelut perhetoimintakeskuksessa – TURVA” hankkeessa kehitetään seurakuntien toteuttaman matalan kynnyksen lapsi, nuori ja perhetoimintojen tunnettavuutta ja vahvistetaan perhe ja parisuhdetukirakenteita. Kirkon ennaltaehkäiseviä ja moniammatillisia perheneuvonta-, varhaiskasvatus- ja perhetyöpalveluja kytketään koordinoinnin ja palveluohjauksen kautta perhekeskustoimintamalliin ja kehitetään palvelujen saatavuutta digipalveluilla. Lue lisää TURVA-hankkeesta Oulun hiippakunnan sivuilta »

Vanhemmuuden ja parisuhteen tuen kehittämistyötä ohjaavat:

Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelman keskiössä ovat lapsi- ja perhepalveluiden saatavuutta ja selkeyttä vahvistava palvelu- ja toimintamalli sekä perheiden voimavaroja, osallisuutta ja vanhemmuutta tukevat toimet ja palvelut. Kokonaisuus toteutetaan laajassa yhteistyössä eri toimijoiden kesken huomioiden saamenkieliset perheet ja heidän palvelutarpeensa.

TURVA-hanketta sekä vanhemmuuden ja parisuhteen tuen kehittämisen etenemistä voit seurata Twitterissä »

Muistathan käydä myös tykkäämässä LAPE-hanke, Lappi -Facebook-sivusta, niin näet uusimmat kuulumiset Lapin Lape-hankkeesta.

Lue tiivistelmä Vanhemmuuden ja parisuhteen tuki -hankeosion tähän astisista tuloksista suhteessa tavoitteisiin (06/2018) »

Tietoa virtu.fi:stä