Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu Hankkeet KASTE/PaKaste ■ Pohjois-Pohjanmaa: Lapsen hyvä arki

PAKASTE I -hankkeen sivut

Lapsen hyvä arki -hanke 1.3.2009-31.10.2011

logo_kaste.gif   logo_pakaste.gif


Kiitos!

lapsen käsi jatkettu 3936.jpg
Lapsen hyvä arki-hankkeen ensimmäinen vaihe on päättynyt. Hanke toteutettiin aikavälillä 1.8.2009-31.10.2011. Se sai rahoituksensa sosiaali- ja terveysministeriön Kaste-ohjelmasta ja oli osa laajempaa Pohjoisen alueen Kaste-hankekokonaisuutta (PaKaste). Lapsen hyvä arki -hankkeessa kehitettiin lapsiperhepalveluita Pohjois-Pohjanmaalla Koillismaalla (Kuusamo, Posio, Taivalkoski) sekä Kallion ja Selänteen peruspalvelukuntayhtymissä. Painopiste hankkeessa oli varhaiskasvatuspalveluiden sekä moniammatillisten ja monitoimijaisten yhteistyökäytäntöjen kehittämisessä.


Lapsen hyvä arki -hankkeesta muotoutui alueiden oma hanke, johon sitoutui suuri joukko paikallisia toimijoita, esimiehiä, lapsiperhepalveluiden työntekijöitä, järjestötoimijoita, vapaaehtoisia, alan opiskelijoita ja asiakasperheitä. Mukana oli vahvalla panoksella myös kolmannen sektorin edustajia, ev.lut. seurakuntien ja järjestöjen toimijoita. Lisäksi tehtiin tiivistä yhteistyötä Oulun yliopiston ja muiden pohjoissuomalaisten korkeakoulujen ja oppilaitosten kanssa.

mag_pienillakin_p.jpg Suuret kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille ja hanketyössä mukana olleille!

Hankkeen ensimmäisen vaiheen loppuraportti avautuu tästä. Siihen on koottu kahden vuoden aikana tapahtuneen keskittämistyön keskeiset prosessit ja tulokset.

Tästä on hyvä jatkaa Lapsen hyvä arki 2-hankkeessa (1.10.2011-31.10.2013).


Lue lisää hankkeen tavoitteista ja työntekijöistä.

Sivun oikeasta alalaidasta löydät lisätietoa hankkeen toiminnasta.


Kehittämistyön tuloksia

3890.jpg Lapsen hyvä arki- hankkeen tavoitteena on kehittää lasten ja perheiden palveluja ja hyvinvointia hankkeen toiminta-alueilla. Kehittämistyötä on tehty toiminta-alueiden tarpeiden mukaan. Paikalliset toimijat ovat olennainen osa kehittämistyön toteutusta.

Lue lisää hankkeen kehittämistyön tuloksista >>

Lue lisää kehittämistyössä käytetyistä menetelmistä >>


Lapsen hyvä arki -intra

 
Tietoa virtu.fi:stä