Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu Poske Työryhmät ja verkostot Sote-uudistus I&O-kärkihanke & -muutosagentti Ikäihmisten palveluissa työskentelevät

Ikäihmisten palveluissa työskentelevät

Lapin I&O-muutosagentti järjestää yhteistyössä Toimiva kotihoito Lappiin -hankkeen kanssa laajan valmennuspaketin ikäihmisten palvelujen henkilöstölle. Valmennukset alkavat syksyllä 2017 ja päättyvät keväällä 2018.
Lue lisää valmennuksista ja katso aikataulu »
Tarkemmat tiedot valmennuspäivistä voit katsoa Toimiva kotihoito Lappiin -hankkeen tapahtumista »
Valmennukset aikajanalla »


Lapin alueen kuntien henkilöstöstä noin 20% työskentelee ikäihmisten palveluissa. Palvelurakenteiden muuttaminen ja sisällön kehittäminen edellyttävät myös henkilöstön osaamisen kehittämistä.

Muutosagentti on marras-tammikuun aikana tehnyt kuntakäynnin kaikkiin Lapin kuntiin yhdessä Toimiva kotihoito hankkeen projektipäällikön kanssa.

Kuntakäyntien yhteydessä ja aiempien selvitysten perusteella tehdyn henkilöstöyhteenvedon perusteella ikäihmisten palveluissa työskentelee Lapissa n.1800 työntekijää. Luvuista puuttuvat Tervolan ja Posion henkilöstömäärät. Henkilöstöstä 40% työskentelee kotihoidossa ja 42% tehostetussa palveluasumisessa. Koko henkilöstöstä 69% on lähihoitajia tai perushoitajia. Myös kuntoutuksen henkilökuntaa on ikäihmisten palveluissa, mutta määrä on vielä vähäinen.

Katso taulukko ikäihmisten palvelujen henkilöstön lukumääristä »

 
Tietoa virtu.fi:stä