Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutToimintaa Länsi-Lapissa

Hankekuulumiset

Uusi toimintavuosi on käynnistynyt hankealueella vilkkaana ja päihteettömät päiväkeskukset ovat jo käynnistelleet toimintaansa pyhäpäivien katkoksen jälkeen.

Tornion Väylän valon päiväkeskuksessa käynnistellään uutta ryhmätoimintaa kuntouttavan työtoiminnan ja työvoiman palvelukeskuksen kanssa. Oma väylä -ryhmä aloittaa toimintansa 4.2. ja kokoontumisia on kevään aikana 13. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin hyvinvoinnin ja elämänhallinnan teemoihin liittyen.

Tervolan Taukotuvan kevätkauden ensimmäisessä päiväkeskustapaamisessa 14.1. suunniteltiin tulevaa toimintaa. Päivän kävijämäärä kipusi 17 osallistujaan. Kevään aikana Taukotuvalla vierailee kunnan työntekijöitä eri toimipisteistä esitellen toimintaansa. Suunnitelmissa on muun muassa alueen päiväkeskusten pilkkikilpailut. Taukotupa on avoinna keskiviikkoisin 8–12 välisenä aikana Paakonkarin kiinteistössä olevan Nuorkkan tiloissa.

Keminmaan päivätoiminnan tilat vanhalla kunnantalolla saadaan pian käyttöön ja päiväkeskustoiminta aloitetaan myös siellä tulevan helmikuun aikana. Keminmaan oma kuntouttavan työtoiminnan ryhmä aloittaa toimintansa ja kokoontuu päiväkeskuksen tiloissa torstaisin 5.2. alkaen.

Länsi-Lapin alueella etsitään kokemusasiantuntijoita kevään aikana käynnistyvään valmennukseen. Jos koet, että sinulla on kiinnostusta ja voimavaroja toimia kokemusasiantuntijana, vertaistoimijana tai kehittäjäasiakkaana, ota yhteyttä oman kuntasi päihde-, mielenterveys- tai sosiaalipalveluiden työntekijään ja kerro halukkuudestasi osallistua. Jätä yhteystietosi työntekijälle tai ota suoraan yhteyttä alueen kehittäjätyöntekijään, niin olemme sinuun yhteydessä ennen valmennuksen alkua. Jos työntekijänä mieleesi nousee asiakas, jolle voisit valmennusta suositella, olethan yhteydessä kehittäjätyöntekijään. (JN 14.1.2015)

Katso edelliset hankekuulumiset Länsi-Lapissa

Tietoa virtu.fi:stä