Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

virtu.fi

Virtuaalinen sosiaali- ja terveyspalvelukeskus

Omat työkalutPääsivu virtu.fi Rovaniemi Rovaniemen sosiaalipalveluiden neuvonta

Rovaniemen sosiaalipalveluiden neuvonta

palveluneuvonta

Faktat

Palvelussa neuvovatinfo

  • Rovaniemen sosiaalipalveluiden henkilökunta
  • Tarja Väänänen sosiaalityöntekijä
    Rovaniemen kaupunki

Haluatko tietoa erilaisista palveluista tai etuuksista? Mietitkö miten rahat riittävät tai haluat keskustella elämäntilanteestasi? Vai oletko huolissasi läheisestäsi? Oli ongelma millainen tahansa, ota yhteyttä Rovaniemen kaupungin sosiaalipalveluiden neuvontaan. Yhteydenottotavan voit valita oman tarpeesi mukaisesti.

Valitse yhteydenottotapa:

palveluneuvonta

Keskustele chatissa

Palvelu on auki ma-pe kello 10-15. Keskustelu tapahtuu anonyymina. Jos asian käsittely vaatii henkilötietoja, työntekijämme pyytävät sinua tunnistautumaan suomi.fi-palvelun kautta. Lue tarkemmat ohjeet tästä.

Soita 016 322 6701

Puhelinneuvonta on avoinna ma-pe klo 9-15.
palveluneuvonta

Jätä yhteydenottopyyntö

Voit jättää yhteydenottopyynnön verkkopalvelussamme milloin tahansa. Sinuun otetaan yhteyttä 1-3 arkipäivän kuluessa. Aukaise yhteydenottopyyntö klikkaamalla tästä.
palveluneuvonta

Asioi verkossa

Voit hoitaa sosiaalipalveluihin liittyviä asioita tai kysyä neuvoa suojatulla yhteydellä. Verkkopalvelu vaatii tunnistautumisen. Kysymyksiisi vastataan viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. Aukaise verkkoneuvonta klikkaamalla tästä.
palveluneuvonta

Tule käymään

Sosiaalipalvelukeskuksen löydät Rovakatu 1stä. Olemme auki ma-to 9-15:30 ja pe 9-15. Palvelemme pääasiassa ajanvarauksella, mutta myös ilman ajanvarausta.

Palvelun on kehittämiseen on osallistunut Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen Perhekeskustoimintamalli Lappiin -hanke.

Tietoa virtu.fi:stä