Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

virtu.fi

Virtuaalinen sosiaali- ja terveyspalvelukeskus

Omat työkalutPääsivu virtu.fi Rovaniemi Rovaniemen sosiaalipalveluiden neuvonta

Rovaniemen sosiaalipalveluiden neuvonta

palveluneuvonta

Faktat

Palvelussa neuvovatinfo

  • Rovaniemen sosiaalipalveluiden henkilökunta
  • Susanna Lauhava palveluesimies
    Rovaniemen kaupunki

Haluatko tietoa erilaisista palveluista tai etuuksista? Mietitkö miten rahat riittävät tai haluat keskustella elämäntilanteestasi? Vai oletko huolissasi läheisestäsi? Oli ongelma millainen tahansa, ota yhteyttä Rovaniemen kaupungin sosiaalipalveluiden neuvontaan. Yhteydenottotavan voit valita oman tarpeesi mukaisesti.

Valitse yhteydenottotapa:

Soita 016 322 6701

Puhelinpalvelu on auki ma-pe klo 9-15. Voit soittaa matkapuhelinmaksulla, emme veloita erillisiä palvelumaksuja.
palveluneuvonta

Varaa aika ja klikkaa kuvapuhelinpalveluun

Varaa aika sähköisestä kalenterista ja klikkaa kuvapuhelinpalveluun. Tarvitset android-mobiililaitteen tai tietokoneen, web-kameran ja äänilaitteen, hyvä internet-yhteyden sekä Chrome, Firefox tai Opera- selaimen Aukaise ohjeet ja sähköinen kalenteri klikkaamalla tästä.
palveluneuvonta

Jätä sähköinen yhteydenottopyyntö

Voit jättää yhteydenottopyynnön 24/7. Tarvitset siihen verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai sirullisen henkilökortin. Sinuun otetaan yhteyttä 1-3 arkipäivän kuluessa valintasi mukaan puhelimitse tai tämän (virtu.fi) palvelun kautta. Aukaise yhteydenottopyyntö klikkaamalla tästä.
palveluneuvonta

Kysy verkkoneuvonnasta

Voit kysyä mieltä askarruttavista asioista verkkoneuvonnasta 24/7. Tarvitset siihen verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai sirullisen henkilökortin. Sinulle vastataan viimeistään 5 arkipäivän kuluessa. Aukaise verkkoneuvonta klikkaamalla tästä.
palveluneuvonta

Käy lähipalvelupisteellä

Sosiaalipalvelukeskuksen löydät Rovakatu 1stä. Olemme auki ma-to 9-15:30 ja pe 9-15. Palvelemme pääasiassa ajanvarauksella, mutta myös ilman ajanvarausta.

Palvelun on kehittämiseen on osallistunut Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen Perhekeskustoimintamalli Lappiin -hanke.