Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

virtu.fi

Virtuaalinen sosiaali- ja terveyspalvelukeskus

Omat työkalutPääsivu virtu.fi Palautteet Elatusapulaskurin testaus

Elatusapulaskurin testaus

Elastusapulaskuri on tehty asiakkaille ja sosiaalialan ammattilaisille lapsen elatusavun suuruuden arvioimiseksi. Jotta se palvelisi tarpeitasi parhainten, tarvitsemme apuasi sen kehittämisessä. Anna meille palautetta tällä lomakkeella, kehitämme laskuria niiden avulla. Antamaasi palautetta voidaan käyttää myös muissa tutkimuksissa ja niistä tehdyissä julkaisuissa. Palautteet käsitellään ilman tunnisteita ja vastauksia käytetään siten, ettei yksittäisiä vastaajia voi tunnistaa.

  Täysin eri mieltä Jokseenkin eri mieltä Ei samaa eikä eri mieltä Jokseenkin samaa mieltä Täysin samaa mieltä En osaa sanoa
Ensimmäisellä käyttökerralla laskurin käyttö oli helppoa
Laskurin painikkeet toimivat oletetusti
Laskurissa oli tarpeeksi selittäviä tekstejä
Käytetty käsitteet olivat ymmärrettäviä
Ohjeet ja toiminnot auttoivat minua käyttämään laskuria
Löysin perhetilanteeseen sopivat vaihtoehdot
  0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kuinka todennäköisesti suosittelisit elatusapulaskuria ystävälle tai työtoverille? Asteikko on 0 (en koskaan) - 10 (aivan varmasti)
Laskin elatusavun  


Kiitos osallistumisestasi!

Palautteen kerääminen on toteutettu virtu.fi – sähköiset palvelut lappilaisille -hankkeessa, joka on rahoitettu Lapin liiton Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmasta vuosille 2014–2017. Hallinnoijana toimii Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä ja toteuttajana Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus yhdessä alueen kuntien, kuntayhtymien sekä sosiaali- ja terveydenhuollon alalla toimivien tahojen kanssa.

Palautteeseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä:
Projektisuunnittelija Pia Yliräisänen-Seppänen
Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus
pia.yliraisanen-seppanen@poskelappi.fi
puh: 040 147 3371

Elatusapulaskurin kehitystyöhön ovat osallistuneet Rovaniemen perhesosiaalityön, Kolpeneen palvelukeskuksen sosiaalityön ammattilaiset sekä Hyvinvointitili -hanke.

KP_logot

Tietoa virtu.fi:stä