Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

virtu.fi

Virtuaalinen sosiaali- ja terveyspalvelukeskus

Omat työkalut



Pääsivu virtu.fi Lapin ensi- ja turvakoti ry Unineuvontaa ja -ryhmätoimintoja etäyhteydellä

Unineuvontaa ja -ryhmätoimintoja etäyhteydellä

vauva valvoo

Faktat

Asiantuntijatinfo

  • Kristiina Luusuavastaava ohjaaja
    Vauva- ja pikkulapsiperheiden avopalvelu, Lapin ensi- ja turvakoti ry

Jos vauvasi valvottaa tai unen rytmit ovat vielä etsinnässä asiantuntevaa tukea, ohjausta ja neuvontaa saat ottamalla yhteyttä Vauva- ja pikkulapsiperheiden avopalveluun. Uniasioihin perehtyneiden ohjaajien kanssa voit keskustella vauvan uneen, rytmiin valvottuihin öihin tai unenpuutteeseen liittyvistä aiheista tai vain purkaa mieltäsi valvotun yön jälkeen.

Lapin ensi- ja turvakoti ry:n kotisivujen Unichatissa, henkilökohtaisessa tapaamisessa Videochatissa tai puhelimitse on mahdollisuus pohtia, miten itse selviäisit parhaiten valvotuista öistä ja mistä löytyisi virtaa omaan jaksamiseesi.

Unichat on avoinna tiistai- ja keskiviikko iltapäivisin. Tarkista tarkemmat aukioloajat uniohjauksen verkkosivulta. Henkilökohtaisen tapaamisen etäyhteydellä voit varata numerosta 0400 814 946 tai 040 124 5772.

Vauvaperheiden uniryhmä on tarkoitettu 6 - 18 kuukauden ikäisten lasten perheille, jotka ovat kiinnostuneet vauvan unesta. Ryhmän aikana perheet saavat kuvallisen etäyhteyden välityksellä ammatillista ohjausta ja vertaistukea vauvan uneen sekä vanhemman omaan jaksamiseen liittyvissä asioissa. Ryhmä kokoontuu neljä kertaa ja siihen mahtuu kuusi perhettä. Ilmoittautuminen ja lisätiedot puhelimitse numeroon 0400 814 946 tai 040 124 5772. Ohjaajat ovat tavoitettavissa puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 9-15.

Mitä tarvitsen etätapaamiseen?

  • mobiililaitteen tai tietokoneen, web-kameran ja kuulokemikrofonin
  • kiinteän laajakaistayhteyden tai mobiililaajakaistayhteyden

Miten toimin?

  • Mene uniohjauksen verkkosivulle. Klikkaa auki alareunan oranssi chat-laatikko ja aloita keskustelu
  • tai
  • Varaa aika videochat-tapaamiseen puhelimitse numerosta 0400 814 946 tai 040 124 5772. Ohjeet videochat-tapaamiseen saat ajanvarauksen yhteydessä.
 
Tietoa virtu.fi:stä