Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu uutiset Tasa-arvoa erovanhemmuuteen -koulutuskokonaisuus, syksy 2010

Tasa-arvoa erovanhemmuuteen -koulutuskokonaisuus, syksy 2010

Lahden ammattikorkeakoulu järjestää Tasa-arvoa erovanhemmuuteen - isyys mahdollisuutena ja haasteena -koulutuskokonaisuuden syksyllä 2010.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat sosiaalialan ammattilaiset, jotka työskentelevät eroperheiden kanssa.

Koulutuksen teemoina ovat mm. lapsen hyvinvoinnin näkökulma, äitiyden ja isyyden muutokset yhteiskunnassa sekä 2000-luvun isyys. Kouluttajina toimivat muun muassa lastenpsykiatri Raisa Cacciatore, joka kertoo lapsen hyvinvoinnin näkökulmasta ja kasvatustieteen tohtori Jouko Huttunen, joka pitää alustuksen isyyden muutoksista. Kouluttajina toimii myös isätyöntekijöitä ajankohtaisin aihein.

Vastaava koulutuskokonaisuus järjestetään myös tammi-syyskuussa 2011 ja maalis-lokakuussa 2011. Koulutus järjestetään osana "tasa-arvoa erovanhemmuuteen - isät pois paitsiosta" -projektia, joka on Euroopan sosiaalirahaston ja Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittama projekti.

2010 koulutukseen ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja se loppuu ma 16.8.2010  =>
http://www.lamk.fi/haku/haku.html?action=nayta&kurssiid=3229

2011 koulutuksiin ilmoittautuminen alkaa alustavasti  syys-lokakuussa 2010. Ennakkoilmoittautumisia otetaan jo nyt vastaan sähköpostitse => tero-projekti@lamk.fi

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ohessa on liitteenä esite koulutuksesta, sekä syksyn täydennyskoulutuksen ohjelmarunko. Viestin lopussa on myös vielä linkki projektin internet-sivuille sekä linkki ilmoittautumiskaavakkeeseen.

Tervetuloa koulutukseen!

http://www.lamk.fi/erovanhemmuus

http://www.lamk.fi/haku/haku.html?action=nayta&kurssiid=3229

Terveisin,

Mika Vänskä

Tietoa virtu.fi:stä