Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu uutiset Haussa: Muutosagentti lapsi- ja perhepalveluiden kehittämiseen!

Haussa: Muutosagentti lapsi- ja perhepalveluiden kehittämiseen!

Haemme ”Lapsi- ja perhepalveluiden muutosagenttia ajalle 1.12.2016–31.12.2018

Lapissa haettavaa muutosagentin toimintaa ja lapsi- ja perhepalveluiden kärkihanketta hallinnoi Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä ja toteuttaa Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus yhteistyössä Lapin ja Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirien perusterveydenhuollon yksikköjen, kuntien ja Lapin liiton Sote-Savotta -hankkeen toimijoiden kanssa.

Muutosagentin keskeisin tehtävä on edistää ja koordinoida lasten ja perheiden muutosohjelman tavoitteiden toteuttamista maakunnissa sekä tukea kärkihankkeen kokeiluja. Tehtävään valittavalla tulee olla sosiaali- tai terveydenhuollon ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan kokemus lapsi- ja perhepalvelujen kehittämisestä ja johtamistehtävistä. Valittavan työntekijän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan Sosiaali- ja terveysministeriön myöntämän rahoituksen puitteissa. Hakuaika tehtävään päättyy 25.10.2016.

Hakemukset liitteineen, joita ei palauteta, osoitetaan Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymälle osoitteeseen: tiina.ylikangas@poskelappi.fi tai Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, Rovakatu 3, 96100 Rovaniemi.
Lisätietoja: Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/Lapin toimintayksikkö, vs. kehitysjohtaja Asta Niskala 040 595 2388