Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu uutiset Selvityshenkilöraportteja julkaistu

Selvityshenkilöraportteja julkaistu

muutostarp_kansi_anneli.gif

STM on julkaissut Sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) muutostarpeita koskevan selvityksen. Selvityshenkilönä toimi Anneli Pohjola Pohjois-Suomen sosiaalialan osaaamiseskuksesta.

Lisäksi on julkaistu Sosiaalihuollon tutkimuksen ja kehittämisen rakenteet uudistuvassa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmässä -selvityshenkilöraportti (Anu Muuri)

Viimeisimpänä on julkaistu selvityshenkilötyöryhmän Pekka Karjalainen, Anna Metteri ja Minna Strömberg-Jakka raportti "TIEKARTTA 2030. Aikuisten parissa tehtävän sosiaalityön tulevaisuusselvitys.

Lisäksi on julkaistu "Sosiaalipäivystys Suomessa - Kartoitus sosiaalipäivystystoiminnan järjestämisestä ja toiminnasta" -selvitys (Ollila, ym.), jonka mukaan sosiaalipäivystyksen järjestäminen vaihtelee suuresti alueittain.

Myös Lastensuojelun jälkihuollon uudistamistyöryhmä on saanut työnsä valmiiksi. Työryhmä ehdottaa muun muassa täysi-ikäisten nuorten osalta lastensuojelun jälkihuollon uudistamista tavoitteelliseksi ja räätälöidyksi nuorten aikuistumisen ja itsenäistymisen tueksi ja kiinnittää huomiota eri sektoreiden kokonaisvaltaisen ja koordinoidun yhteistyön tarpeeseen. "Lastensuojelun jälkihuollon uudistamistyöryhmän loppuraportti"

Tietoa virtu.fi:stä