Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu uutiset Lapset Puheeksi -toimijoiden työkokous Pohjanmaalla

Lapset Puheeksi -toimijoiden työkokous Pohjanmaalla

Pohjois-Pohjanmaan lapset puheeksi -toimijoille järjestettiin yhteinen työkokous 11.9.2020. Päivässä vaihdettiin ajatuksia ja kokemuksia menetelmän käytöstä ja sen hyödyntämisestä lasten, nuorten ja perheiden palveluissa. Maakunnassa on jo vuodesta 2015 alkaen koottu seuranta- ja arviointitietoa menetelmän käytöstä. Aluksi tavoitteena olikin lähinnä seurata menetelmän käyttöönottoa, sillä lähes kaikki kunnat sitoutuivat koulutuksiin ja menetelmän juurruttamiseen eri palveluihin.

Päivän aikana tarkasteltiin lukuja ja kurkattiin myös niiden taakse. Pohdittiin myös, miten keskusteluissa syntyvää tietoa voisi hyödyntää aiempaa paremmin. Mika Niemelä avasi meille Collective Impact -näkökulmaa ja kuulimme alueellisia tilanteita, kokemuksia ja oivalluksia menetelmän suhteen.

Lapin toimijoille järjestetään vastaava päivä alkukeväästä 2021. Tilaisuuden valmistelu on aloitettu, mutta päivän sisällön suunnitteluun ovat asiasta innostuneet tervetulleita. Jos sinulla on toiveita päivän sisällöstä, luennoitsijoista ym., ole yhteydessä, niin saadaan myös Lappiin mielenkiintoinen ja kouluttajien ja menetelmän käyttäjien tarpeisiin vastaava päivä. Toiveita ja ehdotuksia voi laittaa sähköpostiin jaana.jokinen@poskelappi.fi.

Tietoa virtu.fi:stä