Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu uutiset Lapsen kasvun ja kuntoutumisen päivät 1.-2.10.2010, Helsinki

Lapsen kasvun ja kuntoutumisen päivät 1.-2.10.2010, Helsinki

Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö on perustettu vuonna 1889. Sen tehtävänä on tukea pitkäaikaissairaita/vammaisia lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään kehittämällä palveluita, jotka edistävät lasten ja nuorten tasavertaista osallisuutta yhteiskunnassa. Säätiö tekee alaan liittyviä selvityksiä, edistää tutkimustyötä, kouluttaa ammattihenkilöitä ja julkaisee koulutusmateriaalia. Säätiö jakaa apurahoja vammaisille lapsille ja nuorille harrastustoimintaan, kodinperustamiseen ja opiskeluun.
 
Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö järjestää yhdessä YTRY-verkoston (Pitkäaikaissairaiden ja vammaisten lasten sekä nuorten vanhempien, - järjestöjen ja -ammattilaisten yhteistyöverkosto) Lapsen kasvun ja kuntoutumisen -päivät. Päivät järjestetään  1.-2.10.2010 Helsingissä Näkövammaisten keskusliiton tiloissa Iiriksessä, Marjamäentie 74.

SEMINAARIN ESITE JA OHJELMA
 
Kasvun ja kuntoutumisen päivien yhteydessä toteutetaan Minimessut. Messuilla on järjestöillä ja lasten apu-, leikki- ja kuntoutusvälineitä markkinoivilla yrityksillä mahdollisuus esitellä toimintaansa ja tuotteitaan.
 
Esittelijöille on varattu pöytätilaa (140 x50) kokoustila 2:ssa: 12 paikkaa ja aulassa 4 paikkaa. Järjestöjen esittelypaikka maksaa 100 € ja yrityspaikka 600 € näiltä kahdelta päivältä.
 
Seminaariin odotetaan n. 100 kävijää ensimmäisenä päivänä ja toisena päivänä n. 60 kävijää. Päiviin osallistuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, alan opiskelijoita, vammaisia ja heidän perheitään.
 
Lisätietoja ja pöytätilan varaukset keskustoimisto@vamlas.fi ja 19.7.2010 lähtien marja.nevalainen@vamlas.fi
 

Tietoa virtu.fi:stä