Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu uutiset Kehittäjäsosiaalityöntekijän hakua jatketaan!

Kehittäjäsosiaalityöntekijän hakua jatketaan!

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt alueiden kehittämisen ja rakennerahastohankkeiden rahoittamisesta annetun lain (8/2014), 8 §:n nojalla hankerahoitusta (ESR) Rakenteellinen sosiaalityö Lapissa -hankkeelle. Hankkeen tavoitteena on tukea heikoimmassa asemassa olevien työikäisten lappilaisten kansalaisten hyvinvointia kehittämällä kokonaisvaltaisen tuen monitoimijainen toimintamalli. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa rakenteellista sosiaalityötä Lapissa, kehittää asiakkaiden kokonaisvaltaista palveluprosessia sekä matalan kynnyksen palveluita tiiviissä yhteistyössä julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä muiden viranomaisten ja järjestöjen kanssa. Hanketta hallinnoi Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä ja mukana hankkeen toteutuksessa ovat Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus (Poske), Lapin yliopisto ja Tornion kaupunki.

Poske jatkaa KEHITTÄJÄSOSIAALITYÖNTEKIJÄN hakua hankkeeseen ajalle 1.8.2020–30.6.2022

   Kehittäjäsosiaalityöntekijä (joko 100% tai 2 x 50%) Tornio

    

   Tehtävään valittavilta kehittäjäsosiaalityöntekijöiltä edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) määritellyn sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Hakijoilta edellytetään kokemusta sote-kehittämistehtävistä sekä käytännön työstä sosiaalipalveluissa. Valittavan työntekijän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan hankerahoittajan rahoituksen puitteissa. Hakuaika tehtäviin päättyy 10.7.2020.

   Hakemukset liitteineen, joita ei palauteta, osoitetaan Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymälle osoitteeseen: kaisa.kostamo-paakko@poskelappi.fi tai Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, Rovakatu 3, 96100 Rovaniemi. Lisätietoja: Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, työelämäprofessori/ kehitysjohtaja Kaisa Kostamo-Pääkkö kaisa.kostamo-paakko@poskelappi.fi.

   Tietoa virtu.fi:stä