Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu uutiset Haemme kehittäjätyöntekijää Recovery-hankkeeseen ajalle 1.5.2018–31.12.2020

Haemme kehittäjätyöntekijää Recovery-hankkeeseen ajalle 1.5.2018–31.12.2020

Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt alueiden kehittämisen ja rakennerahastohankkeiden rahoittamisesta annetun lain (8/2014) hankerahoitusta (ESR) Recovery-toimintaorientaatio mielenterveyspalveluissa -hankkeelle. Sen tavoitteena on mielenterveyspalveluiden asiakas- ja palveluprosessien analysoiminen ja kehittäminen.

Tätä työtä tehdään yhdessä kehittäjäasiakkaiden, kokemusasiantuntijoiden, vertaistoimijoiden, omaisten, läheisten ja mielenterveyspalveluiden työntekijöiden kanssa yhteiskehittäjyyden periaatteella. Päätavoitteena on recovery- eli toipumisorientaatio-ajattelun käsitteellistäminen ja sen soveltaminen suomalaisiin mielenterveyspalveluihin. Hanketta hallinnoi Lapin yliopisto ja mukana hankkeen toteutuksessa Lapin yliopiston lisäksi ovat Lapin, Etelä-Pohjanmaan sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiirit, Mielenterveyden Keskusliitto, Mielenterveysomaisten keskusliitto, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos sekä Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus (Poske).

Lue hankesuunnitelma »

Haemme kehittäjätyöntekijää hankkeeseen ajalle 1.5.2018–31.12.2020

Tehtävään valittavalla tulee olla ylempi korkeakoulututkinto. Hakijalta edellytetään kokemusta sote-kehittämistehtävistä sekä käytännön työstä sosiaali- ja terveyspalveluissa. Valittavan työntekijän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan Sosiaali- ja terveysministeriön myöntämän rahoituksen puitteissa. Hakuaika tehtäviin päättyy 27.4.2018 klo 16 mennessä.

Hakemukset liitteineen, joita ei palauteta, osoitetaan Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymälle osoitteeseen:
tiina.ylikangas@poskelappi.fi tai
Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus
Rovakatu 3, 96100 Rovaniemi
Lisätietoja: kehitysjohtaja Kaisa Kostamo-Pääkkö 040 570 2844

Tietoa virtu.fi:stä