Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu uutiset Aivan sama mulle - vai onko? 6.5.2010, Rovaniemi

Aivan sama mulle - vai onko? 6.5.2010, Rovaniemi

Seminaari

Aivan sama mulleSeminaarin tavoitteena on syventää sukupuolten tasa.arvon tietämystä lappilaisten keskuudessa, tehdä tasa-arvon moninaisuutta ymmärrettävämmäksi sekä avartaa tietämystä siitä, miten tasa-arvon edistäminen vaikuttaa yhteiskunnalliseen kehitykseen. Seminaarissa kuullaan muun muassa sukupuolelle epätyypillisellä alalla toimivien omakohtaisia kokemuksia alan valinnasta.

OHJELMA

Seminaari on suunnattu aluehallintoviranomaisille, kunnallisille luottamushenkilöille, kunnan viranhaltijoille, opetushenkilöstölle, projektitoimijoille sekä Valtava-kehittämisohjelman ja Lapin Letka -projektin yhteistyökumppaneille ja muille sukupuolten tasa-arvosta kiinnostuneille.

Seminaari on maksuton ja sisältää ohjelmassa mainitut ruokailut. Ilmoittautumiset 28.4. mennessä osoitteeseen www.tem.fi/valtava_seminaari060510

Lisätietoja seminaarista antavat projektipäällikkö Tatja Karvonen (tatja.karvonen(at)lao.fi) ja hankeasiantuntija Mia Teräsaho (mia.terasaho(at)tem.fi). 

Seminaarin järjestävät Sukupuolten tasa-arvon edistäminen ja valtavirtaistaminen (Valtava) -kehittämisohjelma (työ- ja elinkeinoministeriö) ja Lapin Letka -projekti (Lapin ammattiopisto). Toiminta on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) osarahoittamaa.


Lämpimästi tervetuloa,


Taisto Arkko

Rehtori, Lapin ammattiopisto

Tietoa virtu.fi:stä