Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu Menetelmät ja osaajat Pohjois-Suomen työnohjaajat Tiina Notko, työnohjaaja

Tiina Notko, työnohjaaja

« Takaisin

Tiina Notko

Kuntoutussuunnittelija, Lapin keskussairaala
Työnohjaaja
  Olen valmistunut maaliskuussa 2015 voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi Dialogicin ja Lapin kesäyliopiston 2,5 vuotta kestäneestä koulutuksesta. Koulutukseen kuului työnohjausharjoittelu alusta asti.
  Olen pitkän linjan kuntoutuksen ammattilainen. En kuitenkaan pidä tarpeellisena, että ohjattavani olisivat oman alani työssä. Kun ohjattavien työ on minulle tuntemattomampaa, osaan paremmin esittää ohjattaville kysymyksiä, joiden kautta he pääsevät itse pohtimaan työnsä sisältöjä merkityksiä aiempaa syvällisemmin. Dialogisessa työotteessa on tarkoitus pyrkiä ymmärtämään mahdollisimman hyvin ohjattavan omaa näkökulmaa ja kokemusta asioista. Ohjattava itse on paras asiantuntija oman työnsä sisällöstä.

Yhteystiedot

  040 706 0890
  tiinaseijatalvikki.notko@gmail.com

Työkokemuksen kautta hankittu asiantuntijuus

 • Olen työskennellyt noin 30 vuotta erilaisissa kuntoutuksen tehtävissä: fysioterapeuttina, kuntoutusohjaajana, kuntoutuksen tutkijana ja opettajana sekä nyt viimeiseksi kuntoutussuunnittelijana.
 • Teen työnohjausta osana kuntoutussuunnittelijan työtä Lapin keskussairaalan työntekijöiden kanssa. Sen lisäksi ohjaan oman yritykseni työnä muutamaa yksittäistä ihmistä tai ryhmää. Suurin osa ohjattavistani tekee kuntoutuksen työtä tai muuta sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasohjaustyötä. Minulla on kokemusta myös opettajien työnohjauksesta.

Koulutus

Työnohjaajana toimiminen

 • Ohjaan mielelläni esim. sosiaali- ja terveydenhuollon tai kasvatuksen tehtävissä työskenteleviä Lapin alueella.
^ Ylös
 
Tietoa virtu.fi:stä