Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutLapin Terapiakolmio

Lapin terapiakolmio on toimintaterapiapalveluita tuottava yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2011. He toteuttavat toimintaterapiaa ja neuropsykiatrista valmennusta kaikenikäisille asiakkaille Rovaniemellä ja sen lähikuntien alueella

Etätoimintaterapia

  • Palvelun kohderyhmä: kaikenikäiset
  • Toteutus: Kuvapuhelinpalveluna korvataan osa käynneistä etänä (esim seurantakäynnit ja itseohjautumisen tukeminen) sekä verkostokäynnit
  • Pilottiaika: toukokuu 2019 - lokakuu 2019
  • Linkki palvelukorttiin

Kokeilun tavoitteet:
Kokeilussa selvitetään, kuinka kuvapuhelinpalvelu sopii toimintaterapeutille työvälineeksi, kuinka vuorovaikutus toteutuu, mitä hyötyä asiakkaalle siitä on, kuinka suunnitella etätapaamiset ja millaisia valmisteluja se vaatii, kuinka tukea itseohjautuvuutta.

Kokeilujen palautteet:
Toteutetaan loppuarviointi syyskuussa 2019. Arviointi sisältää ammattilaisen ja asiakkaan palautteen sekä palvelun vaikutuksen kasvihuonekaasupäästöihin.

Kokeilujen toteutus:
Palvelukokeilut kuvapuhelinpalveluina toteutetaan selainpohjaisella kuvapuhelinpalveluna käyttäen videochat/WebRTC-ohjelmaa. Työntekijöille annetaan tunnukset kokeilua varten ja tehdään palvelukortti virtu.fi-portaaliin, joka toimii asiakasrajapintana.

 
Tietoa virtu.fi:stä