Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu Hankkeet Päättyneet hankkeet Kehittämisyksiköt Sosiaalityön kehittämisyksikkö

Lapin sosiaalityön kehittämisyksikkö 2006-2008

Lappiin perustettiin sosiaalityön kehittämisyksikkö 1.8.2006. Ensimmäiset 2 vuotta sen toimintaa turvaa sosiaali- ja terveysministeriön kehittämishankerahoitus (75%).

Kehittämisyksikön tavoitteena on asiakastyön prosessien kehittäminen sekä sosiaalityön vaikuttavuuden arvioinnin käynnistäminen sosiaalitoimistojen työkäytäntöjä uudistavalla kehittämis-, konsultaatio-, tutkimus- ja koulutusrakenteella.

Tarkoitus on luoda koko Lapin kattava sosiaalityön kehittämisyksikkörakenne, jossa sosiaalialan osaamiskeskus, kunnat, järjestöt ja yliopisto ovat sitoutuneita toimijoita ja kuntien sosiaalityön tiimit toimivat seudullisina kehittäjätiimeinä sovitun ajan.

Kehittämisyksikkö on verkostomaisesti organisoitunut. Yksikössä on yhteensä kahdeksan sopijaosapuolta. Toimintaa koordinoivat Posken kehittäjä-sosiaalityöntekijät Pekka Ojaniemi ja Kerttu Vesterinen sekä Lapin yliopiston tutkija-sosiaalityöntekijä Tarja Kemppainen. Kehittämisyksikön operatiivisesta johdosta vastaa hallinto- ja tukitiimi ja toimintaa linjaa Posken ohjausryhmä.

Asiakastyötä tehdään seudullisissa kehittäjätiimeissä, joita ovat:

Muut tiimit

Tietoa virtu.fi:stä