Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu Hankkeet Perhekeskustoimintamalli Lappiin Työntekijäksi Perhekeskustoimintamalli Lappiin -hankkeeseen!

Työntekijäksi Perhekeskustoimintamalli Lappiin -hankkeeseen!

Avaa hakuilmoitus PDF-muodossa

Hallituksen kärkihanke ”Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma” rahoittaa maakuntien kehittämishankkeita sosiaali- ja terveysministeriön kautta. Lapissa haettavaa lapsi- ja perhepalveluiden kärkihanketta hallinnoi Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä ja toteuttaa Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus yhteistyössä Lapin ja Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirien perusterveydenhuollon yksikköjen, kuntien ja Lapin liiton Sote-Savotta -hankkeen toimijoiden kanssa.

Haemme ”Perhekeskustoimintamalli Lappiin – integroidut monitoimijaiset palvelut perheille” -hankkeeseen projektipäällikköä ja kolmea kehittäjätyöntekijää ajalle 1.3.2017–31.12.2018

Projektipäällikön tehtävään valittavalla tulee olla sosiaali- tai terveydenhuollon ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan kokemus lapsi- ja perhepalvelujen kehittämisestä sekä johtamistehtävistä. Kehittäjätyöntekijöiltä edellytetään sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa ja kokemusta lasten ja perheiden palvelutehtävistä. Valittavien työntekijöiden palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan Sosiaali- ja terveysministeriön myöntämän rahoituksen puitteissa. Hakuaika tehtävään päättyy 18.1.2017.

Hakemukset liitteineen, joita ei palauteta, osoitetaan Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymälle osoitteeseen:
tiina.ylikangas@poskelappi.fi tai
Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus,
Rovakatu 3, 96100 Rovaniemi.
Lisätietoja: vs. kehitysjohtaja Asta Niskala 040 595 2388.