Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu Hankkeet Kansa-koulu Lappi Lapin kirjaamisvalmentajien verkoston tapaaminen tammikuussa

Lapin kirjaamisvalmentajien verkoston tapaaminen tammikuussa

Lapin kirjaamisvalmentajat tapaavat ensimmäiset kerran Rovaniemellä Posken tiloissa tai skypen välityksellä 18.1.2017 kello 14.00 alkaen. Tapaamisessa käydään läpi eri kunnissa ja alueilla toteutettavaksi suunnitellut kirjaamisvalmennukset. Samalla on tarjolla ajankohtaisimmat uutiset sosiaalihuollon tiedonhallinnan kehittämisen eri osa-alueista.

Tässä vaiheessa kaikille kirjaamisvalmentajille mukavaa Joulua ja menestystä arjessa ja työssä vuodelle 2017!

 

Lapin kirjaamisvalmentajien valmennus päättyi (18.11.2016)

Lapin ensimmäinen kirjaamisvalmentajien valmennusjakso on päättynyt Rovaniemellä 16.11.2016. Kaikkiaan 21 kirjaamisvalmentajaa Lapin eri kunnista ja kuntayhtymistä sekä kaksi oppilaitosten edustajaa opiskeli neljän päivän ajan sosiaalihuollon asiakirjalain mukaista kirjaamista sekä asiakastietojärjestelmiin tulevia muutoksia koko sosiaalihuollon siirtyessä Kanta-palvelimen asiakasasiakirja-arkistoon muutaman vuoden sisällä.

Kirjaamisvalmentajat aloittavat valmennukset omissa kunnissa tarjoten mahdollisuuksia osallistua myös naapurikunnille pääsääntöisesti keväällä 2017. Nyt valmennukset suunnataan ensisjaisesti perussosiaalityön sekä lasten ja perheiden palveluiden kirjaajille. 

Viimeistään syksyllä 2017 käynnistyy kirjaamisvalmentajien valmennuksen toinen aalto: silloin kirjaamisvalmentaoppiin voi hakeutua sosiaalihuollon hoivapainotteisilta aloilta: kotihoidosta, palvelukodeista sekä myös päihdepalvelujen piiristä. Ilmoittautuminen avautuu keväällä 2107.

Kysy lisää aluekoordinaattorilta!