Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Navigation

Omat työkalutPääsivu Hankkeet Kansa-koulu II Pohjois-Pohjanmaan valmentajaverkosto

Pohjois-Pohjanmaan valmentajaverkoston kuulumisia

Pohjois-Pohjanmaan kirjaamisvalmentajien verkostopäivä Oulussa 15.11.2018

Toivottavasti tavataan isolla porukalla vielä tarkentamattomassa pisteessä, mutta kuitenkin Oulussa ihan marraskuun puolivälissä. Kirjaamisvalmentajien verkostopäivässä päivitetään verkostoa sekä jaetaan ajankohtaista tietoa sosiaalihuollon tiedonhallinnan kehittymisestä ja kirjaamisvalmentajien roolista muutoksessa. Pohjois-Suomen aluehallintovirastosta käydään kertomassa kirjauksista valvojan roolin näkökulmasta ja kuulemme myös kirjaamisvalmentajien valtakunnallisilla kesäpäivillä pidetyn esitelmän henkilöstön sopeutumisprosessista asiakirjahallinnon muutoksen pyörteissä Eksotessa Lopuksi kehitämme itse ja pakkaamme eväät reppuun ja jaksamme jatkaa kohti talvea.

Tutustu Oulun kirjaamisvalmentajaverkostopäivän ohjelmaan tästä ja suoraan ilmoittautumislinkkiin pääset tästä. Muistathan ilmoittautua viimeistään 15.10.2018, niin ehdimme järjestää tilat ja tarjoilut!


Syksyn 2018 Pohjois-Pohjanmaan kirjaamisvalmentajaverkoston kuulumisia

Seuraavan kerran tapaamme skypen kautta perjantaina 7.9.2018 kello 12 - 13.30. Asialistalla kuulumiset, ajankohtaiset uutiset sekä syksyn Pohjois-Pohjanmaan verkostopäivän 15.11.2018 suunnittelua. Laittakaa viestiä, jos verkostotapaamisen linkki on hukassa nina.peronius(at)poskelappi.fi.


Pop kirjaamisvalmentajat vahvasti mukana PoP -maakunnan Kanta-palveluihin liittymisen prosessissa

Pohjois-Pohjanmaalla sosiaalipalveluiden asiakastiedon Kanta-palveluihin liittymissuunnitelmat ovat jo pitkällä. Huhtikuussa on käynnistynyt laaja koulutus- ja kehittämisprosessi, jossa työstetään palvelutehtävittäin sekä yhdessä sosiaalihuollon asiakastietojärjestelmää tulevaisuuden tarpeisiin. Kirjaamisvalmentajat ovat vahvasti mukana kehittämisessä.

Maakunnallisen kehittämistyön lisäksi Pohjois-Pohjanmaalla jatkuvat organisaatioiden kirjaamisvalmennukset edelleen monessa kunnassa. Kevään 2018 toisessa verkostotapaamisessa kuultiin hyviä esimerkkejä toteutetuista koulutuksista. Seuraava verkostotapaaminen pidetään elo-syyskuun vaihteessa ja syyskaudelle suunnitellaan myös kirjaamisvalmentajapäivää viimevuotiseen tapaan.

Kansa-koulu 2 -hankkeen kuulumisia lisää Hankkeessa tapahtuu -osiossa.

 

Tietoa virtu.fi:stä